Henk Jan
Kloppenburg

Henk Jan is al zijn hele leven actief in de sales. Wat begon met de verkoop van (model)auto's, horloges en kleding werden al snel complexere producten. Na het afronden van zijn studie is hij zich gaan specialiseren in de Business to Business Software Sales.

Rammers live webinar

Schrijf je in voor de gratis webinar en leer hoe je meer controle kunt krijgen over je sales performance.

Klik hier!

Financiele vrijheid

In B2B sales word je vaak in het diepe gegooid; je krijgt een target + accountlijst en thats it. Succes! Gemiddeld heb je ten minste 5 jaar nodig om te snappen wat je moet doen om überhaupt je target te halen, laat staan overscoren. Dat gold ook voor Henk Jan. Door continue boeken te lezen en cursussen te volgen heeft hij voor bedrijven als SAP, Infor en Cisco (AppDynamics) de grootste deals binnengesleept en jaar op jaar 200% van zijn target gerealiseerd. In deze industrie valt veel geld te verdienen en Henk Jan is hiermee financieel vrij geworden.

Een passie

Ondanks deze financiële vrijheid, bleef sales een ontzettend grote passie voor Henk Jan. Na gewerkt te hebben als sales director bij een groot vastgoed investeringsbedrijf, waar hij de salesafdeling naar een ‘next level’ heeft gebracht en de omzet heeft verdrievoudigd, vind hij het nu tijd om zijn kennis en ervaring te gaan delen met anderen. “Sales hoeft geen kwestie van geluk te zijn. De juiste mindset en sales methodologie zorgen ervoor dat je altijd in control bent van je salesproces en dus ook van het behalen van je eigen doelen.”

Delen met anderen

Sales mag geen kwestie van geluk zijn, dat zorgt alleen maar voor stress. De juiste mindset en sales methodologie zorgen ervoor dat je altijd in control bent van je salesproces en dus ook van het behalen van je eigen doelen". Henk Jan vindt het tijd om een nieuwe gouden standaard te introduceren in Nederland zodat mensen in enkele jaren kunnen bereiken wat hij in 12 jaar bereikt heeft. Dat is niet voor iedereen, je moet wel doorzettingsvermogen hebben, intelligent zijn, en vooral coachable zijn. Die mensen noemt hij "RAMMERS"!

“Met de juiste salesmethodologie is sales geen kwestie van geluk meer. “Hiermee krijgt de accountmanager volledige controle, en kun je gaan RAMMEN”.

Volgende Webinar

Dagen
Uur
Minuten
Seconden
Inschrijven