Rammers
Masterclass

De online Rammers masterclass bevat...

1. Salesmethodologie

Buitengewone dingen bereiken, vergt een buitengewone inspanning. In deze module leer je wat de fases zijn in een salescycle zodat je weet wat de volgende stap moet zijn en je sneller deals kunt closen. Je leert alles over Succes Indicatoren zodat al jouw inspanningen leiden tot het behalen van je zakelijke en persoonlijke doelstellingen.

2. Pipeline Generation

De basis om succesvol te zijn is het opbouwen van Pipeline. In deze module leer je hoe je dit efficiënt en effectief kunt doen en leer je meteen contact te leggen met mensen binnen organisaties die het écht voor het zeggen hebben.

3. Eerste afspraak prospect

De eerste meeting is cruciaal en bepaald of je succes gaat hebben of niet. Daarom is een perfecte voorbereiding essentieel. In deze module leer je alles over die voorbereiding en over de uitvoering van die eerste meeting. Als je deze module achter de rug hebt zal je succesrate exponentieel stijgen!

4. Business Case

Er wordt tegenwoordig geen project meer gestart binnen een organisatie, zonder een goed onderlegde business case voor het executive management. In deze module leer je precies hoe je deze opstelt zodat jouw project niet alleen funding krijgt, maar ook prioriteit boven andere projecten.

5. Champion Building

Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel van sales. Hoe zorg je ervoor dat jij een vriendschap met iemand opbouwt bij je prospect, zodat je relatief superioriteit krijgt ten opzichte van je concurrentie? In deze module leer je alles over het opbouwen van zo’n gelijkwaardige relatie, oftewel champion building, en leer je hoe je dit kunt gebruiken om jouw deal binnen te slepen.

6. Waarom, waarom, waarom?

De 3 why’s geven antwoord op de vraag waarom een organisatie moet bewegen, waarom ze met jou zaken moeten doen en waarom nu. Dit beschrijf je in een document dat cruciaal is voor jou, je interne organisatie en natuurlijk voor je prospect. In deze module leer je hoe je dit document bouwt zodat je blind spots kunt ontdekken en je veel sneller mensen met je meekrijgt en je ook sneller een deal kunt closen tegen een hogere prijs.

7. De kracht van taal

In de business to business sales krijg je te maken met hele sterke persoonlijkheden. Als je niet uitkijkt word je als voetveeg gebruikt bij de prospect en hoop je door je vriendelijk en nederig op te stellen een deal gegund te krijgen. Stressvol! In deze module leer je hoe je dingen voor elkaar kunt krijgen zonder erom te hoeven smeken. Je leert hoe je controle kunt krijgen over ieder gesprek zodat JIJ de uitkomst bepaald.

8. Give & Get

Ken je dat? Alleen maar bezig zijn met de klant te pleasen terwijl je geen controle hebt over de salescycle? In deze module leer je hoe je een gelijkwaardige relatie leert op te bouwen en hoe je ervoor kunt zorgen dat er sprake is van een balans tussen datgene waar de klant om vraagt en datgene wat jij nodig hebt om meer grip te krijgen op de salescycle

9. De juiste persoon

Het beste product wint niet altijd de deal, degene met de beste salescycle wint de deal. Maar hoe doe je dat? Wie moet je hebben binnen een organisatie en hoe ga je ervoor zorgen dat je die persoon eerder vindt dat je concurrent? Na deze module ben je in staat om die vragen te beantwoorden en zul je nooit meer je tijd verdoen met personen die jou niet verder gaan helpen.

10. Waarde toevoegen

Als je eenmaal die persoon hebt gevonden is het belangrijk dat je waarde kunt toevoegen in de vorm van erkenning, geloofwaardigheid of stabiliteit. Het ontdekken van persoonlijke doelstellingen zorgt ervoor dat je niet 1 afdeling kunt helpen, maar meerdere afdelingen. Na het afronden van deze module is de concurrent geen partij meer voor je, want jij hebt de spelregels veranderd.

Volgende Webinar

Dagen
Uur
Minuten
Seconden
Inschrijven